kamery
Re: kamery
a kolega humanista to pomylił posty jak chce się wypowiadać na temat słownika to niech naucza w szkole, temat ciekawy podgląd z kamerek by się przydał popieram
W sprawie kamer to jestem ciekaw jakie kroki wyciągnie spółdzielnia za tych co wyrzucaja bezprawnie śmiecie przy 9a ul.Kopernika. Chodzi o monitoring. Sprawa trafiła już do tygodnika ciechanowskiego czy tam gdzieś, może zatem zarząd ruszy d...
Wedlug mnie kamery to dobry pomysł, bardziej wolałbym żeby były skierowane na wejścia i na auta niż na śmietniki.
Zobacz może tu coś znajdziesz jeżeli chodzi o Twój temat.
udostęnij najpierw
No ja jestem za. O ile dobrze rozumiem. Jeżeli w ogóle są założone kamery to każdy powinien mieć do nich dostęp. Ja to sam zakładałem taką kamerę przed moim domem, żeby mieć kontrolę nad wszystkim. Po prostu zamówiłem ze strony https://elektromaniacy.pl/pol_m_Urzadze ... e-322.html kamerę, szybko zamontowałem i działa.
- ubahringer
Bezpieczeństwo jest dzisiaj bardzo kluczowe i to nie tylko w internecie.
tak to powinno byc ustalne i zadecywone przez wieksosc osób
- estellhane
Oczywiście, że to powinno być udostępnione mieszkańcom.
-
Dobrze, że ten wątek jest. Na pewno dużo osób wejdzie do tego wątku.
Do zabezpieczenia działki czy placu budowy przed wandalami i złodziejami można zastosować kamery leśne od https://dzikaknieja.pl/20-fotopulapki-gsm . To co zarejestrują będzie można z powodzeniem oglądać na podanym telefonie komórkowym, kamery rejestrują każdy ruch i szybko przesyłają zdjęcia tak aby móc naprawdę szybko zareagować i w razie czego mieć dowód na to co w czasie nieobecności właścicieli działo się na terenie.