tatuaż

bebe3

tatuaż

Post autor: bebe3 »

Czy ktoś z was przed pierwszym tatuażem długo się zastanawiał i analizował studia, czy raczej poszło to spontanicznie?
dante23

Re: tatuaż

Post autor: dante23 »

Ja akurat długo oglądałam różne prace, bo bałam się wtopić, i dopiero po czasie zaczęłam widzieć różnice w stylach i jakości wykonania.
serio

Post autor: serio »

Myślę, że spontanicznie to można iść na kolczyk, ale tatuaż jednak zostaje na lata, więc sprawdzenie studia i prac to podstawa.
klucznik

Post autor: klucznik »

Jak ktoś chce zobaczyć różne realizacje w jednym miejscu, to można zajrzeć na stronę Jahlove Tattoo z Warszaw bo łatwiej sobie wyrobić zdanie po zdjęciach
aniolekk

Post autor: aniolekk »

Szukając inspiracji na tatuaż, trafiłam na prace z Jah Love Tattoo i muszę przyznać, że poziom jest bardzo równy. Projekty są różnorodne i dopracowane, a całość można obejrzeć na ich stronie internetowj lub profilu na FB
klucznik

Post autor: klucznik »

Jak ktoś się zastanawia, gdzie pójść na tatuaż i chce najpierw pooglądać prace, to Jah Love Tattoo jest warte sprawdzenia. Portfolio mają solidne i bardzo różnorodne.
pepsic

Post autor: pepsic »

Sylwia rzeczywiście tworzy niezwykle subtelne tatuaże. Moja znajoma regularnie odwiedza ją i każda kolejna praca jest na bardzo wysokim poziomie. Ja również mogę potwierdzić, że Jah Love Tattoo to znakomite studio.
ODPOWIEDZ