tatuaż
-
dante23
Re: tatuaż
Ja akurat długo oglądałam różne prace, bo bałam się wtopić, i dopiero po czasie zaczęłam widzieć różnice w stylach i jakości wykonania.
-
serio
Myślę, że spontanicznie to można iść na kolczyk, ale tatuaż jednak zostaje na lata, więc sprawdzenie studia i prac to podstawa.
-
klucznik
Jak ktoś chce zobaczyć różne realizacje w jednym miejscu, to można zajrzeć na stronę Jahlove Tattoo z Warszaw bo łatwiej sobie wyrobić zdanie po zdjęciach
-
aniolekk
Szukając inspiracji na tatuaż, trafiłam na prace z Jah Love Tattoo i muszę przyznać, że poziom jest bardzo równy. Projekty są różnorodne i dopracowane, a całość można obejrzeć na ich stronie internetowj lub profilu na FB
-
klucznik
Jak ktoś się zastanawia, gdzie pójść na tatuaż i chce najpierw pooglądać prace, to Jah Love Tattoo jest warte sprawdzenia. Portfolio mają solidne i bardzo różnorodne.
-
pepsic
Sylwia rzeczywiście tworzy niezwykle subtelne tatuaże. Moja znajoma regularnie odwiedza ją i każda kolejna praca jest na bardzo wysokim poziomie. Ja również mogę potwierdzić, że Jah Love Tattoo to znakomite studio.
-