Telefon
-
Gość
Re: Telefon
Odkryj świat najnowszych trendów i innowacji technologicznych z Pc-portal.pl! Ta strona to prawdziwa skarbnica wiedzy, idealna dla każdego, kto chce być na bieżąco z dynamicznie zmieniającym się światem technologii, również technologii związanej z telefonami. Od szczegółowych recenzji po eksperckie analizy i porady – Pc-portal.pl to miejsce, gdzie pasja do technologii łączy się z praktyczną wiedzą, dostarczając wartościowe informacje zarówno dla profesjonalistów, jak i entuzjastów. 
-
maaja
A według was jakie najlepsze będą telefony do biura? Na co warto warto byłoby się zdecydować? Szukam czego do mojego biura i nie wiem do końca na co się zdecydować? W sieci to przykładowo znalazłam telefony ip u firmy COMEL-IT - ponoć te telefony często się kupuje. A wy co sadzicie?
-
palto22
Macie też ostatnio problem z automatami dzwoniącymi? Ciężko się z nimi porozumieć, a wiadomo, że dzwonią w sprawie jakiejś reklamy. Chciałabym unikać takich połączeń, dlatego mam nadzieję, że strona https://cotoza.pl będzie pomocna. Można tam wpisać numer i przeczytać opinie na jego temat.
-
Gość
Jeśli Twój telefon szybko się rozładowuje, baterie do telefonów mogą być koniecznym zakupem. Nowe baterie zapewniają dłuższy czas pracy i lepszą wydajność. Co sądzisz o ich wymianie?
- laurennolan
Jednym z bestsellerów wśród smartfonów z półki cenowej do 2 tysięcy złotych jest model Samsung Galaxy A54 8/128 GB. W tym egzemplarzu na szczególną uwagę zasługuje ekran o odświeżaniu 120Hz, który gwarantuje wysoki komfort korzystania ze smartfona nawet podczas dynamicznych gier czy filmów. Jeśli poszukujecie porad sprawdźcie ten wpis - https://kb.pl/porady/smartfon-z-obsluga ... nie-_wp24/.
Największy udział w dążeniu do redukcji śladu węglowego spółki Apple mają działania pozwalające na wykorzystanie materiałów odnawialnych lub pochodzących z recyklingu. Na przykład w roku 2023 aż 56% kobaltu użytego w bateriach Apple pochodziło z recyklingu.
Stare telefony komórkowe wracają do łask nie tylko jako przedmiot kolekcjonerski, ale też jako praktyczne rozwiązanie dla osób szukających prostoty. W czasach, gdy smartfony oferują setki funkcji, klasyczne modele z fizyczną klawiaturą i długim czasem pracy na baterii są doceniane za swoją niezawodność. Dla wielu to też sentymentalna podróż do czasów, gdy telefon służył głównie do rozmów i SMS-ów, a nie do ciągłego scrollowania.
_______________________________________________________________________________________________________________________
stare telefony komórkowe
_______________________________________________________________________________________________________________________
stare telefony komórkowe
Warto pamiętać, że nieużywany telefon nie musi leżeć w szufladzie. Wiele modeli, zwłaszcza iPhone’y, zachowuje swoją wartość przez długi czas. Oddając taki telefon do skupu, można odzyskać część środków, które wcześniej zostały w niego zainwestowane. Przykładem miejsca, gdzie można to zrobić, jest strona https://sellele.pl/skup/telefony/iphone/
Kiedy dziecko zaczyna korzystać z telefonu, warto pomyśleć o rozwiązaniach, które pomogą chronić je przed zagrożeniami internetowymi. Przykładem narzędzia umożliwiającego taki nadzór jest strona: https://monitoringtelefonu.pl/
Wybieram w sklepie Cortland model iPhone.
Który kupić? Warto wydać tę kasę na najnowszy?
Mam taki budżet, ale chcę wiedzieć, że to się opłaca.
Co konkretnie przemawia za tymi wyższymi modelami?
Który kupić? Warto wydać tę kasę na najnowszy?
Mam taki budżet, ale chcę wiedzieć, że to się opłaca.
Co konkretnie przemawia za tymi wyższymi modelami?
-